Wednesday, July 11, 2012

Freebies : Cute Image For Sideber I

Hye korang! Hari ni Atin macam nak je kasi korang image untuk letak kat sideber . Tak payah susah-susah korang nak edit bentuk ke background ke an? Haa yang ni dah ada Atin buatkan untuk korang . Comey2 lagi >< yeke? LOL hahah . OK lebar 240x25 *rasenyalah >< . Jangan pula Credit tau huhu .


Part I
http://i.imgur.com/hel0m.png

http://i.imgur.com/jPCOw.png

http://i.imgur.com/3uUBB.png


Part II
http://i.imgur.com/L4iWJ.png

http://i.imgur.com/JBZD9.png

http://i.imgur.com/TFPG7.png


Part III
http://i.imgur.com/MMwN3.png

http://i.imgur.com/hj1vx.png

http://i.imgur.com/vWcIl.png


Note : Nak? sila KOMEN dahulu dan CREDIT jika mahu
Doodle : wani 

17 comments:

nis said...

comeylh.. awk same ngan nurul atiqah.. kreatif bila bwat header, background dll.. ^^

nis said...

nak tanya cam ne awk wat ade gambar kt tepi post tittle tu ek?? Cantik lah.. ajar kn ya!

nis said...

nak tanya, awk gune font apa ek? nk downloadlah font tu comey.. ^^

Atin Tory said...

@nis : LOL >< terima kasih daun keladi hihi .
buat gmbar tepi post? oh sy ade wat awk tgk la tuto .ada sy buat
font? ohh nama font tu BABY KRUFFY

Miza My said...

camne nk amik benda ni??hahah..sori la x tau..sbb sye bru lagi dlm dunia blog ni...

✿ EykaOmey ジ ✿ said...

comel ! sy ambil :)

Atin Tory said...

@eyka : ok ambiklah ^^

Atin Tory said...

@Miza My : tekan ctrl+C serentak untuk copy code

Diela Yunyun said...

saya amek eh,da credit :)tengs

hazdnul shafina said...

amik satu..nanti sya buat credit ye:) tq

Mrs. Sarah said...

saya amik satu... saya dah credit. ;) peace yo~!

fazreen amiza said...

ambik ye..

Izzah Norlizah said...

sy guna 3 ya,,,comel^__^

myung ok said...

akak bole tak saya nk ambik banner sidebar akak untuk dijadikan freebies . saya akan kreditkan atas nama akak dan selebihnya saya akan guna. follow blog saya boleh http://lebella-asyikin.blogspot.com

Atin Tory said...

@myung ok : boleh

AkU sI gAdIs K-p0p said...

saya nak :) tq

Dientianovi R.M said...

aku minta ya....